BNZ-HomeBNZ-ProdukBNZ-Cara Beli ProdukBNZ-TestimonialBNZ-Senarai Wakil Penjual

       

      TESTIMONIAL BNZ HALAALAN THOYYIBA

     

    Sila klik produk di bawah ini untuk menbaca Testimonial pengguna

    Q Booster

    Magic Power Cafe

    Magic Man Cream

    V-Intimate

    Aromaic

     

     

    Penyakit

    kembali ke atas

    Q Booster

    Oleh

    Testimoni

    8A

    ( PMR 2008 )

    Q BOOSTER

    Sofea Balqis

    SMK Puteri Titiwangsa

    Kuala Lumpur

    Terimakasih BNZ & Q Booster. Dengan izin Allah, berkat  penggunaan Q Booster yang berterusan sepanjang 2008 saya dapat menumpukan pelajaran semasa di dalam kelas dan di waktu mengulangkaji pelajaran samada di rumah ataupun di sekolah.

     

    Ibubapa saya membelanjakan RM50 sebulan untuk sebotol Q Booster

    dan berkat kesungguhan saya dan doa ke hadrat Illahi, akhirnya saya

    berjaya memperolehi 8A. dengan keputusan yang cemerlang bagi

    setiap matapelajaran yang saya duduki.

     

    Sofea Balqis

    Kuala Lumpur

    Anak Cemerlang

    Q Booster

    Alwi Osman

    Alor Star

    013-446 6366

    Akum... Saya Mohamad Alwi bin Osman seorang pemandu bas, Mergong Alor Star (No Hp 013-4466366) menyertai bayar2u.com pada 30/12/06. Di sini saya ingin berkongsi pengalaman mengenai produk IQ BOOSTER yg saya beli dari adik ipar saya iaitu Aintan Shabinar sebelum saya menjadi ahli bayar2u.com untuk digunakan oleh anak sulung saya saya (seperti photo di bawah beserta Sijil Tunas Harapan). Bermulanya cerita anak saya di Darjah 1, periksa dapat No 28, Darjah 2 dapat No 31 dan mereka duduk dlm kelas yang tercorot sekali. Naik darjah 3, periksa awal penggal beliau mendapat No 21. Jadi saya diperkenalkan dgn  IQ BOOSTER lalu memberi beliau sebelum peperiksaan hujung tahun. Pada hujung tahun saya terkejut apabila isteri saya (Normala Husin) memaklumkan saya bahawa anak saya itu mendapat No 1 dan mendapat sijil kanak-kanak cemerlang (Tunas Harapan 2006). Saya dipanggil ke sekolah beliau untuk sama-sama naik ke pentas untuk menerima sijil tersebut. Apabila naik Darjah 4 beliau ditempatkan di kelas yg terpintar bersama anak2 cikgu, doctor dan lawyer. Beliau menduduki No 18 di dalam kelas itu yang mempunyai 44 anak murid. Di sini saya ingin sarankan pada semua demi masa depan anak-anak eloklah diberi kan iIQ BOOSTER setiap hari bagi meningkatkan kecerdasan otak kanak-kanak. Sehingga kini beliau masih lagi menggunakannya. Jika inginkan kepastian bolehlah hubungi saya.

    Sekian. Terima Kasih - Alwi, Alor Star

    Masalah Sukar Tidur Selama 2 tahun

    Q Booster

    Sapiah Bte Pungut

    Kuala Lumpur

    019-3067066

    Saya ingin berkongsi masalah penyakit yang saya alami sejak hampir 2 tahun. Saya mengalami masalah sukar untuk tidur. Tidak kira waktu siang atau malam. Boleh dikatakan hampir setiap malam saya mengambil pil tidur. Saya rasa runsing juga bila selalu mengambil pil tidur kerana akan membahayakan kesihatan saya tetapi saya tiada pilihan lain. Pada awal bulan Mac 2008, anak saya memperkenalkan produk IQ Booster kepada saya. Sebelum ini kakak saya juga pernah menyarankan kepada saya agar mencuba produk ini tetapi saya enggan. Saya mencubanya dan bertawakal agar penyakit saya akan sembuh. Alhamdulillah dengan kuasa Allah, setelah saya mencubanya lebih kurang dalam masa 2 minggu, saya boleh tidur malam seperti biasa. Saya benar-benar bersyukur ke hadrat Ilahi kerana telah membuka hati saya untuk mencuba produk IQ Booster ini. Sekarang saya tidak lagi mengambil pil tidur kerana saya percaya dengan produk ini dan saya akan pastikan untuk terus mengamalkan MAGIC POWER IQ BOOSTER. Bagi saya produk keluaran bnzPOWER amat berkualiti dan berkesan pada harga yang kita semua mampu untuk membelinya. Terima kasih BNZ Marketing kerana mengeluarkan produk yang begitu bermutu tinggi.

    Prestasi Pelajaran Bertambah Baik

    Q Booster

    Nazaruddin

    Kuantan

    019-965 2118

    Saya mula menggunakan IQ Booster untuk anak saya sebulan sebelum bulan puasa 2006. Setiap malam sebelum study, anak saya pasti akan mengambil IQ Booster terlebih dahulu. Saya dapati mereka memberikan fokus yang lebih terhadap masa study mereka berbanding sebelumnya. Peperiksaan Pertengahan Tahun anak saya hanya memperolehi 3A. Apabila Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun dikeluarkan, rasa terkejut yang amat sangat apabila saya diberitahu bahawa beliau memperolehi 8A (yang mana tidak pernah beliau perolehi sebelum ini). Alhamdulillah.. dengan izin Allah dan keberkatan Produk IMP IQ Booster, penumpuan pembelajaran beliau berjaya membuahkan hasilnya.

    Anak Kurang Cergas & Tiada Selera Makan

    Q Booster

    Abd Khalil/Norfaridah

    Shah Alam

    HP: 012-243 9597

    Anak saya berusia 2 1/2 tahun kurang cergas dan tiada selera makan. Beliau seolah2 kurang tenaga samada untuk bergerak maupun bertutur. Selepas diperkenalkan dengan IQ Booster oleh Pn Ima (Stokis Kem Sg Besi/Bdr Tasik Selatan), tidak sampai sebulan perubahan yang amat ketara telah berlaku ke atas anak saya. Alhamdulillah atas izin Allah SWT saya memanjatkan rasa kesyukuran yang amat sangat kerana sekarang ini anak saya telah mempunyai selera makan seperti kanak2 lain dan yang paling mengembirakan saya adalah kecergasan dan pertuturan anak saya amat memberangsangkan.

    Jangkitan Selsema & Batuk.

    Q Booster

    Adzrul Ammar Bin Hussein

    Puchong, Selangor

    019-3838004

    Sejak saya mengamalkan produk IQ Booster, saya jarang sekali terkena jangkitan selsema dan batuk. Saya sarankan kepada sesiapa yang ingin melihat kesan penyembuhan yang segera semasa selsema dan batuk, anda mestilah menyemburkannya lebih sedikit dari sukatan yang ditetapkan.

    Terima kasih.

    Dapat Markah 100% dalam Ujian Penulisan

    Q Booster

    Hendon bt Yahaya

    Ampang

    Kuala Lumpur

    012-9366683

    Saya Hendon bt Yahaya,Hp:012-9366683, PPR Hiliran Ampang, Kuala Lumpur, diperkenalkan dgn bayar2u.com pada bulan Disember 2006.  Cuma mengambil produk IQ Booster utk kegunaan anak perempuan saya, Nur Syafirah Bt Zainal Abidin yg baru melangkah ke darjah 2. Diamalkannya 2 kali sehari dia dah nampak berminat mentelaah buku. Pada peperiksaan ujian bulanan kali pertama (penulisan) saya amat terkejut apabila anak saya keluar dari bilik darjah dgn kertas peperiksaan beliau mendapat markah penuh (100%). Dikatakana pada anak saya mungkin cikgu salah bagi markah. Saya dimarahi oleh anak saya dengan menyatakan yg dia boleh faham dan ingat apa yg diajar oleh cikgunya. Dan pada cuti panggal petama cikgu beri homework utk seminggu dia dah habiskan dalam masa 2 hari sahaja. Selepas tu boring tidak ada homework yg hendak di buat dan tak sabar nak kembali ke sekolah. Di sini saya sarankan IQ Booster sebagai baja untuk otak demi meningkatkan prestasi pelajaraan anak2 kita. Dan saya pun baru menjadi ahli setelah dapat bertemu, Asst Director Pemasaran bayar2u.com En Eddie Yusoff.  Dan telah diberikan Taklimat Yg Boleh Menjana Pendapatan. Saya amat tertarik dengan perniagaan ini kerana ianya mempunyai produk yang amat baik dan telah terbukti keberkesanananya. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang IQ Booster, hubungi saya

    Penyakit

    kembali ke atas

    Magic Power Cafe

    Oleh

    Testimoni

    Berat badan turun 3.5kg dalam masa 2 bulan

    Magicpower

    Cafe

    Hazniza

    Kuala Lumpur

    017-242 2737

    Saya tak pernah minum kopi instant sebelum ini. Tapi sejak saya  cuba minum kopi Arabica Guarana keluaran BNZ Marketing, saya boleh layan kopi tu. Sebab-sebab utama saya minum kopi Arabica ni; saya mudah rasa mengantuk pada waktu pagi bila bekerja. Jadi saya amalkan minum kopi ini setiap pagi dan petang untuk menghilangkan rasa mengantuk. Selain itu, kopi Arabica ini memulihkan peredaran haid.  Kepada sesiapa yang ingin berdiet, boleh amalkan minum kopi Arabica pada setiap pagi dan petang. Tapi tidak pada waktu malam. Ini kerana kopi ini boleh mengurangkan rasa mengantuk. Bukan kerana kopi ini mengandungi kafien. Tapi kopi Arabica bebas dari kafien. Campuran buah Guarana yg membuatkan kopi ini boleh mengurangkan rasa mengantuk dan juga memberi tenaga. Amalan diet yang betul juga mampu memecahkan kandungan lemak sekali gus mengurangkan berat badan. Bergantung pada metabolisme badan individu. Ibu mengandung juga boleh minum kopi ini tanpa was-was. Tapi bukan untuk tujuan berdiet tau.. Ianya juga boleh membersihkan perut seperti buang air selepas minum kopi tersebut. Berat badan saya selepas habis berpantang ialah 53 kg. Kini sudah turun sebanyak 3.5 kg dalam masa 2 bln.

    Cuba dulu baru tahu…

    Penyakit

    kembali ke atas

    Magic Man Cream

    Oleh

    Testimoni

    Kembali

    'berfungsii' dan isteri 'tersenyum puas''

    Magic Man Cream

    Syed

    Dungun, Terengganu

    013-9225672

    Saya berusia 27 tahun dan telah berkahwin pada 2008. Pada awal perkahwinan tiada sebarang masalah di dalam hubungan dengan isteri. Menjelang 4-5 bulan lepas berkahwin, 'prestasi' saya sebagai suami telah menurun dengan begitu ketara. Apabila ingin bersama, kemaluan saya mengendur dan tidak mengeras seperti biasa. Berbagai ubat dan rawatan saya mencuba selama hampir 6 bulan. Namun tiada kesan yang memberangsang. Satu hari saya telah diperkenalkan dengan Magic Man Cream keluaran BNZ Marketing, Memandangkan saya telah mencuba bebrbagai ubat, dengan penuh keredhaan dan berserah kepada Allah SWT, saya membelinya dengan harga RM29.90. Alhamdulillah dengan keizinan Allah SWT, selepas hanya 4 hari menggunakannya pada sebelah malam dan pagi, 'prestasi' saya mula meningkat dan isteri saya mula 'tersenyum' selepas 'bersama'. Saya terus menggunakannya sehingga 4 botol setiap hari. Menyedari prestasi saya telah pulih sepenuhnya saya berhenti menggunakannya. Tanpa diduga, selepas 6 bulan tidak menggunakannya, prestasi saya mula menurun kembali. Tanpa berlengah saya membeli semula Magic Man Cream. Sekarang ini saya merupakan pengguna setia Magic Man Cream. Sepatah kata Pegawai Pemasaran BNZ Marketing, lelaki juga seperti kereta. Perlu sentiasa diservis. Jika tidak diservis, kereta tetap boleh berjalan tetapi prestasinya akan menurun. Dengan hanya RM29.90 dan boleh digunakan sehingga 2 bulan, saya merasakan Magic Man Cream amat memberi pulangan nilai yang amat bernilai. Prestasi saya sentiasa 'tip-top' dan isteri sentiasa puas dan tersenyum puas. Terimakasih BNZ Marketing kerana mengeluarkan produk sehebat Magic Man Cream.

    Lebih 'ummphhh' dgn Magic Man Cream

    Magic Man Cream

    Farouk

    Petaling Jaya

    017-386 6314

    Saya adalah seorang kakitangan syarikat penerbangan yang sentiasa terbang di awan biru. Selepas menggunakan Magic Man Cream dan memperkenalkan kepada rakan sekerja saya, feedback yang diperolehi amat menggalakkan. Paling cepat kesan yang diperolehi adalah 4 hari dan paling lamapun dalam masa 7 hari. Saya dan rakan2 menggunakannya 3 kali sehari (walaupun aturannya hanyalah 2 kali sehari). Di samping 'prestasi' yang makin bagus, produk ini juga dapat 'membesarkannya'. Menurut pihak syarikat, 'pembesaran' ini adalah disebabkan pengaliran darah yang optimum ke vital lelaki selepas lemak2 dan kolestrol di vital yang tersumbat dipecahkan oleh Magic Man Cream. Sekarang ini saya amat yakin dengan produk ini dan tidak merasa kekok dan amat yakin apabila memperkenalkan kepada kenalan saya.

    'Prestasi' lebih HEBAT & LAMA'

    Magic Man Cream

    Syed Azman Syed Ahmad

    Teluk Intan, Perak

    019-570 1370

    Saya menjadi ahli bayar2u.com pada 12/12/06 dan telah mencuba pakai produk Magic Man Cream. Pada hari pertama saya telah dapat merasakan perbezaannya. Ianya membuat prestasi saya lebih lama dari biasa dan memberi kepuasan yg maksima. Di sini saya sarankan pada siapa yg mempunyai masaalah, bolehlah mencuba produk Magic Man Cream ini. MEMANG MAGIC POWER....syed azman, teluk intan

    Kencing Tak Lawas

    Magic Man Cream

    Eddie

    Kuala Lumpur

    016-216 3237

    Saya mengalami kencing tak lawas untuk sekian lamanya. Dan saya merupakan antara pengguna pertama Magic Man Cream. Dan selepas 2 minggu tanpa henti menggunakannya, alhamdulillah, saya telah merasai perubahan yang amat positif. Terimakasih kepada BNZ Marketing dengan keberkatan produk IMP serta dengan keizinan Allah SWT, dapat memulihkan penyakit saya ini.

    Menegangkan Kulit Muka

    Magic Man Cream

    Eddie

    Kuala Lumpur

    016-216 3237

    Saya mengamalkan penggunaan Magic Man Cream di muka saya. Dan didapati kulit muka saya bertambah tegang dan bertambah licin. Antara kandungan Magic Man Cream adalah Rosemary yang mana ianya amat terkenal bagi alat2 solek wanita yang dapat menegangkan kulit muka.

    Penyakit

    kembali ke atas

    V Intimate

    Oleh

    Testimoni

    Luka Di Peha

    V-Intimate

    Hussein Bin Haji Yusuf

    Kuala Lumpur

    017-225 5926

    Saya mengalami luka di peha lebih kurang 2 kali ganda besar wang syiling 50 sen. Pada kebiasaanya saya akan merawat luka dengan menggunakan kaedah biasa dan selalunya ia akan mengambil masa yang agak lama untuk sembuh. Isteri saya telah menyarankan kepada saya agar mencuba V-intimate dan saya menyemburkannya ke luka tersebut. Ternyata produk V-intimate luar biasa hebat kerana luka yang saya alami telah mula tertutup selepas seminggu saya mengamalkannya. Syukur Alhamdulillah kerana produk ini benar-benar berkesan. Terima kasih bnzPOWER.

    Luka Pembedahan & Sakit Gigi.

    V-Intimate

    Suhani Bte Zohani

    Sg Udang, Melaka

    017-664 4900

    Selepas saya melakukan pembedahan membuang ketumbuhan dalam payu dara, jahitan pada luka pembedahan tersebut telah terbuka. Saya berjumpa doktor dan beliau menyuruh saya untuk menjahit semula luka pembedahan itu. Saya agak takut kerana yang pasti saya akan mengalami kesakitan untuk kali ke dua. Sebelum ini saya pernah membaca artikel mengenai produk V-intimate. Saya terus membelinya dari abang saya dan cuba menyemburkan ke kawasan luka pembedahan tersebut. Alhamdulillah luka itu sudah mula tertutup selepas saya menggunakannya hampir seminggu. Saya macam tidak percaya pada mulanya tetapi ia benar-benar berlaku. Saya tidak perlu risau lagi untuk menjahit luka itu kerana sekarang luka tersebut telah pulih seperti sediakala. Saya pasti dan yakin bahawa produk V-intimate ini amat sesuai pada semua golongan. Saya menyarankan agar V-intimate ada disimpan di setiap rumah kerana mungkin kita akan memerlukannya pada waktu-waktu kecemasan. Walaupun V-intimate pada asalnya untuk kegunaan alat sulit wanita (memang bagus sekali) tetapi ia juga amat berkesan pada masalah-masalah yang lain. Produk keluaran BNZ Marketing memang POWER.

    Anak saya Nurilya Irza berumur 5 tahun telah mengalami sakit gigi pada waktu malam. Dia menangis kerana tidak tahan kesakitan pada giginya. Saya teringat V-intimate dan terus menyemburkan pada giginya yang sakit tadi. Ternyata menakjubkan, anak saya sudah tidak menangis kesakitan lagi kerana sakit giginya telah sembuh. Saya benar-benar bersyukur kerana diperkenalkan dengan produk keluaran bnzPOWER.

    Gatal di celah kaki

    V-intimate

    Adzrul Ammar Bin Hussein

    Puchong, Selangor

    019-3838004

    Pada awal bulan Febuari 2008, kaki kanan saya mengalami masalah gatal kulit di celah jari-jari kaki dan tapak kaki. Saya percaya itu adalah jangkitan kuman @ kulat. Saya memang sudah lama menggunakan produk V-intimate pada muka saya. Saya cuba menyemburkan V-intimate ke kaki saya yang bermasalah tadi. Hasilnya, selepas 3 hari gatal-gatal pada kaki saya sudah berkurangan. Saya terus menggunakannya dan selepas seminggu, gatal-gatal serta kulit yang kasar dan bersisik telah beransur pulih. Saya juga kerap batuk dan selsema. Kadang-kadang sampai demam.

    Terima kasih.

    Demam Campak

    V-intimate

    Rejab

    Alor Star

    017-469 7793

    Anak saya telah terkena demam campak dan saya telah berikhtiar berbagai cara. Sebagai ahli bayar2u, saya telah menggunakan V-Intimate dan menyemburkannya di bahagian2 yang terkena campak. Dan alhamdulillah, selepas beberapa hari menyemburkannya, campak tersebut telah mula hilang dan tak lama selepas itu, parut2 campak tersebut telahpun hilang tanpa meninggalkan kesan.

    Kurap

    V-intimate

    Mimi

    Kuala Lumpur

    016-228 3237

    Anak lelaki saya tinggal di asrama dan kebersihan kurang dijagai. Apabila balik ke rumah, didapati kurap telah memenuhi pinggang beliau. Saya telah mengikis menggunakan wang syiling kurap2 tersebut dan menyemburkan V-intimate pada sebelah paginya. Dan pada sebelah petang apabila saya ingin semburkan lagi, terkejut didapati kurap2 tersebut telahpun kering. Dan saya teruskan semburkan V-intimate dan selang 3 hari kurap tersebut telahpun pulih dan dalam masa seminggu kesan2 kurap tersebut telahpun hilang.

    Gatal-gatal Kulit

    V-intimate

    Zaidi

    Pengkalan Chepa

    013-249 7878

    Anak saya telah menghidap satu jenis penyakit kulit pada tangannya sejak sekian lama. Yang mana gatal-gatal ini telah membengkak dan membesar di tangan beliau. Seperti yang disarankan, saya telahpun mengikiskan kawasan yang gatal tersebut dengan duit syiling dan selepas itu semburkannya dengan V-Intimate 3 kali sehari. Alhamdulillah selepas beberapa kali semburnya, gatal2 tersebut beransur pulih dan akhirnya tidak meninggalkan sebarang kesan di tangan anak saya.

    Luka & Kudis Kucing

    V-intimate

    Mimi

    Kuala Lumpur

    016-228 3237

    Choukie merupakan kucing kesayangan kami. Dan selepas bergaduh dengan kucing jalanan lain, kakinya telah luka kesan pergaduhan tersebut. Selepas beberapa hari, Choukie berjalan terhencut2. Dan didapati kakinya telahpun luka dan berulat. Tanpa berfikir panjang, saya telah semburkan V-Intimate di tempat luka tersebut. Dan alangkah gembiranya kami keesokan harinya kaki Choukie telahpun pulih dan boleh berlari seperti sediakala.

    Penyakit

    kembali ke atas

    Aromagic

    Oleh

    Testimoni

    Kembung Perut

    Aromagic

    Zaidi

    Pengkalan Chepa

    013-249 7878

    Pada satu malam dalam jam 12 lebih, anak saya yang berusia 3++  telah tersedar dari tidur dan mengadu sakit perut yang amat sangat (kembung perut). Berbagai usaha saya lakukan hinggalah dalam jam 2 pagi, teringat saya pada Aromagic yang sering saya gunakan ketika saya pening dan mengantuk. Lantas saya mengambil Aromagic dan menyapukannya ke perut anak saya. Tidak lama selepas itu, anak saya mula buang angin dan dalam jam 4 pagi beliau dapat tidur dengan lena hingga ke pagi.

    Sakit Saraf

    Sakit Lutut

    Sakit Pinggang

    Sakit Kepala

    Sakit Gigi

    Batuk Yang Teruk

    Aromagic

    Rohana Jamil

    Kupang, Baling

    019-429 1584

    Saya Rohana Binti Jamil,No Hp 019-4291584 mula menyertai bayar2u.com pada 26/01/07. Di sini saya ingin berkongsi sama tentang produk bayar2u.com yg saya gunakan iaitu Magic Power Aromagic. Ianya memang bagus dan cepat memberi kesan seperti Sakit Saraf, Sakit Lutut, pinggang, sakit gigi yang teruk, sakit kepala, batuk yang teruk. Bagi melegakan penyakit-penyakit ini, hanyalah sapu pada waktu terjadinya sesuatu penyakit itu. Ianya dapat memberikan kelegaan yg cepat dan positif. Di sini saya ingin sarankan supaya produk Magic Power Aromagic ini mestilah ada di detiap rumah untuk digunakan seisi keluarga. Jika ada apa2 masaalah bolehlah hubungi saya di talian berikut.

     

    Terima kasih - Rohana Jamil, Kupang, Baling, Kedah.

    Demam

    Aromagic

    Adzrul Ammar Bin Hussein

    Puchong, Selangor

    019-3838004

    Pernah satu hari sepupu saya demam dan dia berselimut kerana menggigil kesejukan. Saya cuba menyapukan Aromagic keseluruh badannya. Nama pun Aromagic, memang sungguh ajaib. Dengan izin Allah, sepupu saya tadi merasa lega dan demamnya mula beransur pulih. Saya akan terus mengunakan produk-produk keluaran bnzPOWER yang sememangnya berkualiti.

    Terima kasih.

     

     

     

     

     

    Sumbangan anda diperlukan !!!

     

    KAMI SEDANG MENGUMPULKAN TESTIMONI BERKENAAN PRODUK BNZ HALAALAN THOYYIBA yang terdiri daripada:-

     

    • Magic Power IQ Booster
    • Magic Power V-intimate
    • Magic Power Magic Man Cream
    • Magic Power Cafe
    • Magic Power Hair Tonic

     

    SEKIRANYA ANDA MEMPUNYAI TESTIMONI YANG INGIN DIKONGSIKAN BERSAMA PELANGGAN BNZ YANG LAIN, SILA HUBUNGI KAMI UNTUK KAMI SIARKAN DI DALAM LAMAN WEB INI. SETIAP TESTIMONI YANG TERSIAR DI LAMAN WEB INI AKAN DIBERIKAN SAGUHATI (sebagai tanda penghargaan).

     

    Syarat-syarat untuk menghantar Testimoni

    • Sertakan cerita sebenar yang berlaku.
    • Tarikh mula guna produk
    • Nama & Alamat
    • No Telefon
    • Gambar (jika diperlukan)

     

    Tujuan mengenakan syarat2 ini adalah bagi memastikan Testimoni yang tersiar di laman web ini adalah yang 'genuine' dan bukanlah rekaan semata-mata. Pihak Pengurusan BNZ Marketing berhak sepenuhnya untuk memilih mana-mana Testimoni yang dihantarkan kepada kami.

     

    Sila hantar Testimoni anda samada melalui email ataupun pos

     

    email address:    sales@bnzmarketing.com.my

     

    Atau terus menghubungi 019-616 0033

     

169-E, Jalan Raja Muda Abdul Aziz, Kg Baru 50300 Kuala Lumpur